Da, ai citit foarte bine! Tu ești și cel mai bun prieten al tău se potrivesc de minune în aceeași propoziție. Și dacă încă nu ești, ar trebui să devii. URGENT!

Să începem prin a spune că mulți oameni își petrec întreaga viață fugind de ei înșiși, doar ca să nu fie nevoiți să se ocupe de ceea ce găsesc.

Cu toate acestea, și descoperirea părților mai puțin bune, cât și a celor bune din interior va aduce cu siguranță noi începuturi frumoase și descoperiri despre ceea ce ești și cine ești.

tu esti cel mai bun prieten al tau

Și cu siguranță vei fi surprins plăcut!

Odată ce începi să devii propriul tău cel mai bun prieten, vei învăța să te tratezi ca pe orice alt prieten.

De asemenea, vei învăța cum să ai o relație reală cu tine însuți și să nu depinzi de alții pentru dragoste și atenție.

Există, de asemenea, o sumedenie de argumente pentru care ar trebui să începi să te iubești pe tine însuți și să devii, desigur, cel mai bun prieten al tău.

Astăzi o să vă prezint cinci dintre cele mai importante motive (din care până și eu încerc să învăț), sperând ca la final, să începi să te apreciezi mai mult decât înainte de a citi acest articol (sau deja să începi să spui lumii că ți-ai găsit cel mai bun prieten pe viață!).

Te poți cunoaște mai bine pe tine însuți

Niciodată nu te vei putea cunoaște la perfecție, controlând fiecare detaliu ce îți aparține, dar, odată ce îți iei timp și energie pentru a privi în interiorul tău, ai șansa de a afla cine ești cu adevărat.

Iar la sfârșitul ecuației, începând să faci asta, ești mai mult în ton cu lucrurile pe care le vrei în viață (cine nu și-ar dori asta?!).

tu esti cel mai bun prieten al tau

Vei lua decizii mai bune

Lasă-mă să ghicesc, ți-au sclipit puțin ochii când ai citit asta.

Tu și decizii bune nu s-au potrivit niciodată? E momentul să aflii că se poate.

Fiind cel mai bun prieten al tău, vei ști ce vrei cu adevărat în viață.

Deciziile pe care le iei vor fi țintă pentru că ești conștient de obiectivele și dorințele tale.

Îți creezi o identitate

Este deja evident că este important să știi cine ești, pentru că, dacă nu crezi în nimic, vei cădea pradă oricărui lucru (sper că nu deciziilor proaste despre care vorbeam mai înainte!).

Identitatea ta te ghidează în viață, astfel încât să faci alegerile corecte și să excelezi, iar asta se poate întâmpla doar dacă vei deveni cel mai bun prieten al tău.

Devii independent

Acest lucru se compară cu momentul în care îți cumperi singură un buchet de flori, sau când îți cumperi singur ultimele versiuni de jocuri pe PC.

Dacă primești dragoste, siguranță și bucurie din partea ta, nu ai nevoie de ele de la nimeni altcineva.

Celelalte relații ale tale vor deveni și ele mai solide

În momentul în care devii cel mai bun prieten al tău, nu ești o persoană care se bazează pe celelalte relații ale ei pentru a se ridica.

Ești un prieten și partener grozav pentru ceilalți și ai multe de oferit.

Le ai pe toate și, odată ce înțelegi acest lucru și alegi să trăiești din credința abundenței, mai degrabă a penuriei sau a insuficienței, vei avea alături cel mai bun prieten posibil: tu însuți.

Cea mai puternică relație pe care o vei avea este relația cu tine însuți.” – Steve Maraboli, Life, the Truth, and Being Free